Aloe vera Gel kopen

Aloe vera Gel kopen doet u met korting in de webwinkel.

Ecolife heeft op haar website altijd leuke acties!

Aloe vera van Ecolife is zeker één van de beste aloë’s die u kunt kopen. Alle aloe vera wordt met de hand geoogst van biologisch gecontroleerde aloë plantages.

Enkel de grote volwassen bladeren worden met de hand afgesneden van de moederplant. Deze groeit dus gewoon door en enkele maanden later wordt er weer een groot blad van afgesneden.

aloe vera barbadensis miller plantage

Omdat we zelf testen op actieve ingrediënten, weten we precies wanneer het de beste tijd is om te oogsten.

Hierdoor is onze aloe vera topkwaliteit met een hoger aandeel aloesolids en polysacchariden.

Met de hand worden de bladeren gefileerd en de gelei wordt gebruikt om dranken als de Gel en Juice van te maken.

Omdat wij niet verhitten (pasteuriseren) is dit een zeer delicaat proces waarbij ook wel een deel van de oogst verloren kan gaan door natuurlijke schimmelvorming of bacteriën. We moeten dus ook intensief testen op kwaliteit en een 100% veilig product kunnen garanderen voor u.

Het grote voordeel van het niet pasteuriseren is dat de belangrijke enzymen in aloe vera niet kapot zijn. De enzymatische werken van aloë is zeer goed voor onze darmen!

Aloe vera Gel kopen – Goed idee – Goed voor uw gezondheid

Ecolife heeft twee fantastische dranken in haar assortiment. 2 zeer krachtige aloë dranken van topkwaliteit. Met een Aloesolid gehalte van 10.000 mg tot 20.000 mg per liter en een 8.000 mg aan proteïne zonder twijfel de allerbeste aloe vera Gel en Juice verkrijgbaar.

Omdat onze klanten van ons niet anders verwachten dan Premium Aloe Vera is het voor ons dan ook iedere keer een uitdaging om de beste aloë producten te kunnen produceren en te leveren.

Daarom zijn we misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste.

aloe vera gel ecolife