INFORMATIE LUVICO SUPER ELIXER

Informatie Luvico Super Elixer

uitleg over de verschillen in Mangosteen en antioxidant bessen ( acai goji etc ) dranken.

antioxidanten-detoxen-vitamines-informatie-luvico

Op deze pagina leest u informatie Luvico en andere merken. Er zijn verschillende aanbieders van “superfruit” dranken. Enkele jaren terug ( in 2002) begon in de USA het merk “Xango” met het op de markt brengen van een sap gemaakt van mangosteenvrucht gemengd met sappen van perensap, appelsap, frambozensap enz.

Xango was nieuw en de antioxidant kracht van dit product was, dankzij de antioxidanten die in de mangosteen schil zitten hoger als die van appelsap, sinasappel etc. Inmiddels heeft Xango ook een “premium” product uitgebracht: Xango Reserve.

Later kwamen er meerdere (soortgelijke) producten op de markt en zoals bekend zijn producten met een (hoge) ORAC waarde belangrijk voor ons lichaam.

ORAC is de afkorting en naam voor de kracht die een vrucht/groente heeft om (vrije) radicalen af te vangen.

Omdat er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar anti-oxidanten en hun werking hebben wij ( STS Health Supplies ) een nieuw en zeer krachtig antioxidant Elixir samengesteld met de naam Luvico Super Elixer.

Wat maakt dat Luvico anders is als Xango, Vemma of Jus? Luvico is een mix van geconcentreerd fruit als de hele mangosteen vrucht, (hele) granaatappel, blauwe bessen, zwarte bessen, druiven, aloe vera, cranberries enz.

Omdat Luvico zoveel fruit bevat heeft het een BRIX waarde heeft van ruim 39.5 BRIX. U kunt het dus 10 tot 15 keer verdunnen om een mangosteen juice of sap te krijgen.

In Amerika heeft Jus ( HVVN) een soortgelijk product op de markt gebracht maar Het is niet zo sterk geconcentreerd als Luvico Super Elixer.

Promotie! Bestel nu 4 flessen Luvico voor 79€   gratis verzending

Luvico is nog steeds onovertroffen in antioxidant kracht en de grote hoeveelheden xanthonen en fruit per portie van 15 ml per dag.

Op sites van xango distributeurs lezen we hoe geweldig de mangosteen vrucht is. Alle verhalen over die geweldige vrucht ten spijt, het zegt niets over hoeveel mangosteen er nu in een fles Xango zit.

Als we bijvoorbeeld kijken naar de hoeveelheid Xanthonen (antioxidantengroep) in Xango dan blijkt dat dit een zeer laag gehalte is in vergelijking met de hoeveelheid xanthonen in Luvico.

 

De meest onderzochte mangosteen xanthone ,de Alpha Mangostin xanthoon, zit in Xango met 5,5 mg per 30ml en in Luvico met 47 mg per 30ml.

Luvico-antioxidant-berry-drinkIn Luvico zit dus ruim 8,5 meer Alpha mangostin Xanthoon als in Xango.

Nieuwe formule 2016:

45 mg Xanthones per 15 ml

186 mg Fenolen per 15 ml

173 mg Bioflavonoiden per 15 ml

 

Gezond met fruit

De meest voorkomende mangosteen xanthoon zitten in de schil van de mangosteenvrucht. In het vruchtvlees van de mangosteen zitten vrijwel geen xanthonen.

Maar xanthonen zijn natuurlijk lang niet de enige belangrijke antioxidanten. De natuur kent vele antioxidant groepen en vrijwel iedere vrucht en groente bevat één of meerdere antioxidant groepen.

Inmiddels weten we dat met name granaatappels ( Engels: pomegranate) gezond zijn.

JUS, een ander merk sap uit de USA heeft een samenstelling die veel op die van Luvico lijkt omdat er vruchten inzitten die ook in Luvico zitten. Meerdere fruitsoorten waarvan bekend is dat ze een goede antioxidant werking bezitten. Luvico is ongeveer 4 x sterker als Jus ( hvvn) in antioxidant kracht. Luvico bevat vele vele malen meer xanthonen en is de enige drank met natuurlijke msm en glucosamine.

Is Xango effectief of niet? Een studie door Xango*, zegt dat men het beste resultaat bereikt bij 540 ml – ruim een halve liter – per dag. Deze Xango studie wordt vrijwel nooit gepubliceerd op xango-sites…het laat zien dat Xango pas effectief is vanaf 2 x daags een 270 ml ( totaal ruim een halve liter Xango)

Er wordt aangeven dat u beste bijna 1 fles per dag drinkt… Nu lijkt ons dat het wel heel erg kostbaar is om een fles Xango in 1 of 2 dagen leeg te moeten drinken.

* Deze bevindingen zijn gedaan onder de nummers: Bekend bij ons. Ter inzage op kantoor. ( publicatie verboden door E.U. wet )

Daarom is Luvico veel goedkoper in gebruik.

15-25 ml verspreid over de dag geeft al een goed resultaat. Puur , lang in de mond laten rollen of liefst verdund in een glas jus d’Orange, druivensap, etc.

Drink ook veel water i.v.m. de reinigende werking van Luvico.

2000 ORAC per ml

Luvico is het meest potente drankje: 1 fles Luvico > 38 flessen Xango, 1 fles Luvico > 3,6 flessen JUS/HAVVN,  1 fles Luvico > 6,8 flessen Vemma

Absoluut het beste, nergens vindt u zoveel ingrediënten per ml.

Betaal niet teveel, Informatie Luvico prijs en prijzen andere merken

prijs per 10.000 ORAC:

Luvico : 0,16 euro

JUS: 1,70 euro

Vemma: 2,50 euro

Xango :12,00 euro

 

Gezond voor iedereen!

Het enige natuurlijke product met zo’n hoge antioxidant werking, ook voor gewrichtendoor toevoeging van Glucosamine en MSM.

Luvico is goedkoop in gebruik. 1 tot 3 maal 5-10ml per dag is genoeg. Bevat zeer veel exotisch fruit ( extracten en concentraten) plus MSM, Glucosamine.

In vergelijking betaald u zeer weinig voor dit product. Zou u de MSM, Glucosamine, Gingseng en Resveratrol los als capsules kopen bent u al snel meer dan 65 euro per maand kwijt……

makkelijk: schenk 10-15 ml in een glas en verdun dit met jus d’ orange, bessensap, druiven sap etc. Even goed doorroeren en genieten ! Puur mag natuurlijk ook of goed mengen in een glas water.

Informatie Luvico, wat zit er in?

In Luvico zitten natuurlijke vitamines als:

Omdat Vitamine A, Pro-vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B11, B12, vitamine C, D, E, Ellagic acid, Polyphenols, Anthocyanins, Pro-anthocyanins, Qunic Acid, Iron, Copper, Phosphorus, Zink, Riboflavin, Sodium, Calcium, Bioflavonoids en vele mineralen en spore-elementen in Luvico zit.
Luvico is het beste uit de natuur !

Gemaakt met o.a GMO vrij fruit, kosher gecertificeerd & Halal fruit en vruchten.

Wilt u ook Luvico proberen? Koop het veilig in onze webwinkel

Ook vindt u nog meer Informatie Luvico in de webshop ( via de link hierboven).

Meer info & webshop